books

Shapes of time • kunstboek & CD | Art book & CDshapes of time udo prinsen oene van geel mark haanstra
Mark Haanstra (bas) en Oene van Geel (alt-viool) componeerden muziek geïnspireerd op mijn lange sluitertijd fotografie project op Spitsbergen. | Mark Haanstra (bass) and Oene van Geel (viola) composed music inspired by my long exposure images created on Svalbard.

28 pages, hard cover € 24,95
Order via Zennez Records
– – –

Joep & Hop – kinderboeken

Deze vrolijke karakters zijn bedacht voor een uitgever van wenskaarten. Al snel kregen ze ook hun eigen maandelijkse strip in een magazine en om dat alles te vieren heb ik in eigen beheer 2 boekjes uitgegeven. Eén boekje is voor de allerjongsten, daarin kunnen ze leren tellen aan de hand van stukjes kaas en wortelen. De ander speelt zich af in een snoepfabriek als Joep een prijs gewonnen heeft, dit verhaaltje is voor wat oudere kinderen.
(only available in dutch) 

De boekjes zijn uitverkocht in de winkels, maar ik heb zelf nog een voorraad.
U kunt de boekjes kopen door mij een email te sturen.

Prijs € 4,95 per stuk excl. portokosten.

email
– – –

Slauerhoff – bundel met verbeelde poezie 

J.J. Slauerhoff (1898-1936) is een van de beroemdste en meest geliefde Nederlandse dichters. Zijn werk wordt onder andere gekenmerkt door de beeldrijke taal waarin zijn verre reizen en verlangen naar het verleden een rol spelen. Hij werd beïnvloed door Franse dichters als Baudelaire en Corbière.
(only available in Dutch) 

Koop het boek via Bol.com