nl/eng
PROJECTEN
OVER
UDO PRINSEN
beeldmaker
NIEUWS
udoprinsen facebook
udo prinsen twitter
udo prinsen linked in
udo prinsen flickr
udo prinsen pinterest
 
KOI
Karakterontwerp & producten ter ondersteuning merk
jppe jpd koi


De koi (Cyprinus carpio carpio), ook wel Nishikigoi of brokaatkarper genoemd, is de nationale vis van Japan. 'Nishiki' is het Japanse woord voor 'kleurig kleed', terwijl 'Goior Koi' 'karper' betekent. De koi is een kweekvariant van de gewone karper (Cyprinus carpio) en geniet een grote populariteit in siervijvers.


Distributeur van duurzaam koi voer Japan Pets Products Europe (JPPE) heeft als missie om de beste producten voor een goede prijs aan te bieden. In dat proces willen ze zorg dragen voor het milieu, en vervuiling en carbon footprint te minimaliseren.

Koi vertegenwoordigen een bijzondere artistieke waarde en een eeuwenoude traditie van een harmonieuze leefomgeving tussen mens en dier. Dit gegeven wil JPPE versterken door een divers aanbod van mooi vormgegeven producten uit te brengen en leven met Koi tot een kunstzinnige ervaring maken.

Hieronder een viertal ontwerpen voor wenskaarten. Daarnaast verzorgden we een mooie sticker en een zegel.

noot: De logo's zijn ontworpen door een extern bedrijf.

jpd jppe koi springjppe jpd koi summer
jpd jppe koi carp autumnjppe jpd koi carp winter

Nieuwe ontwerpen worden verwerkt in de berichtgeving van JPPE. Meldt u zich aan voor de nieuwsbrief op hun website en u ziet ze door de seizoenen heen vanzelf verschijnen.

jpd card set

Voor 2017 ontwierpen we een verjaarskalender als mooie aanvulling op de wenskaarten.

jpd kalenderjpd kalender
jpd kalenderjpd kalender

Wil je op de hoogte blijven van werk uit de studio ? Meld je dan hieronder aan voor de mailinglist van Udo Prinsen & Carambolas Films. Dank voor je inschrijving.